Farming Simulator 17 Platinum Edition

Kép a Farming Simulator 17 Platinum Edition termékhez

12.599 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 14.

Platform: PS4

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 24., kedd

A(z) Farming Simulator 17 Platinum Edition leírása

A Farming Simulator 17-ben most te is megtapasztalhatod, hogy milyen nehéz életük van manapság a gazdáknak, akik reggeltől-estig a földeken dolgoznak azért, hogy mi ehessünk. Hogy honnan jön a tej? Miből lesz a kenyér? Mennyi teendő van addig, amíg a kukorica learathatóvá válik? Egyáltalán miként zajlik a szántás, vetés és aratás?

Erre a sok kérdésre mind-mind választ ad a Farming Simulator 17, amely nevéhez méltóan egy rendkívül összetett szimulátorként, lehetőséget ad arra, hogy belekóstoljunk a növénytermesztés és az állattenyésztés mellett immáron a favágás örömeibe is, de a traktorozás és a különféle mezőgazdasági gépek irányításán túl farmunk fejlesztéséről, valamint menedzseléséről egyaránt nekünk kell gondoskodni.

A Farming Simulator 17-ben száznál is több mezőgazdasági járművet, és a legkülönfélébb kiegészítőiket vehetjük irányításunk alá olyan neves gyártóktól, mint a Valtra, a Fendt vagy a Challenger. Mindehhez egy kellemesen összetett és élvezhető játékélmény társul egy óriási, nyitott világgal, valamint a virtuális traktorozás élményének legmagasabb szintjével.

Sőt mi több, a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy a multiplayer módnak köszönhetően ezt az élményt másokkal is megoszthassuk, illetve a mod-támogatásnak hála a későbbiekben korlátlan mennyiségű rajongói extra tartalmat és kiegészítőt tölthessünk le hozzá teljesen ingyen.

A Farming Simulator 17 Platinum Edition-ben pedig az eddig ismert tartalom mellett lehetőséged nyílik ellátogatni Dél-Amerikába, hogy megismerd az ottani mezőgazdaság sajátosságait, méghozzá a földrészre jellemző növények termesztésével és állatok tenyésztésével, valamint a területen elterjedt gépek használatával.

Legfrissebb hírek a(z) Farming Simulator 17 Platinum Edition játékkal kapcsolatban