Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Farming Simulator 17 Official Expansion 2

Kép a Farming Simulator 17 Official Expansion 2 termékhez

1.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 13.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 20., kedd

A(z) Farming Simulator 17 Official Expansion 2 leírása

A virtuális gazdálkodók legnagyobb örömére máris megérkezett a nagyszerű Farming Simulator 17 második kiegészítője, aminek jóvoltából egy halom újdonsággal bővíthetjük a traktoros szimulátort.

A név nélküli kiegészítőbe egy sor korábbi letölthető tartalmat sűrítettek a készítők, ezáltal megtalálhatjuk benne a világ legnagyobb traktorjait felvonultató Big Bud Packkot, de a ROPA gyártó legújabb aratógépeit és egyéb mezőgazdasági eszközeit is.

A Farming Simulator 17 Official Expansion 2 mindemellett tartogat egy halom extrát a KUHN, az AGRISEM és a BEDNAR gyártóktól, ezáltal rengeteg új traktort, bálázót és egyéb munkagépet állíthatunk be általuk a garázsba.

Telepítsd te is még ma a Farming Simulator 17 legújabb kiegészítőjét, és ismerd meg rengeteg friss tartalom társaságában a virtuális mezőgazdaság örömeit, vezess traktorokat, kombájnokat, műveld meg a földet, add el a terményt és válj egyre nagyobb gazdává.

Legfrissebb hírek a(z) Farming Simulator 17 Official Expansion 2 játékkal kapcsolatban