Far Cry New Dawn

Kép a Far Cry New Dawn termékhez

8.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. február 15.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Far Cry New Dawn leírása

Egy zseniális mellékszállal folytathatjuk tovább a Far Cry 5 nagyszerű történetét, a Far Cry New Dawn ugyanis az ismert történetre épülő nukleáris katasztrófa után mintegy 17 évvel veszi kezdetét, a főszerepben a poszt-apokaliptikus Hope megyével, ahol a lakosság érdekcsoportokba tömörülve, gyakorlatilag az őrület határait feszegetve a túlélésért harcol.

A Far Cry New Dawn-ban nem egy, hanem rögtön két főellenfél vár majd rád, méghozzá Mickey és Lou, az ördögi testvérpár képében, akik rettegett seregükkel fosztogatják a vidéket, a mi feladatunk azonban, hogy feltüzeljük a helyieket, egyesítsük a kis csoportokat, és közös erővel felvegyük a kezytűt a testvérek ellen.

A játékban ugyanaz a pergős és hihetetlen szabadságot kínáló élmény vár rád, mint a Far Cry 5-ben, ezáltal oda mehetünk és azt tehetünk majd, amihez csak kedvünk lesz, miközben a főküldetések mellett tonnányi mellékes teendőben tehetjük próbára képességeinket.

Sőt mi több, a Far Cry New Dawn-ban Hope megye határait is túlléphetjük végre, ezáltal bejárhatjuk az Egyesült Államok több ismert régióját, hogy tovább göngyölítsük a történetet és értékes jutalmakra tegyünk szert az őrült kihívások során.

Minimum gépigény

+ Intel Core i5 2400 3.1 GHz / AMD FX 6350 3.9 GHz
+ 8GB RAM
+ Nvidia GeForce GTX 670 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
+ 30GB HDD

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i7-4790 3.6 GHz / AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz
+ 8GB RAM
+ Nvidia GeForce GTX 970 (4GB) / AMD Radeon R9 290X (4GB)
+ 30GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) Far Cry New Dawn játékkal kapcsolatban