Far Cry 5

Kép a Far Cry 5 termékhez

8.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 27.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 20., péntek

A(z) Far Cry 5 leírása

Amerikába, a csodálatos Montana vidékére kalauzol minket a Far Cry-sorozat aktuális epizódja, ahol a csodaszép erdők, mezők, gazdaságok és békés települések láttán az ember talán nem is gondolná, hogy itt is felütötte a fejét a gonosz. Márpedig Hope County-t maga az ördög szállta meg Joseph Seed próféta és prédikátor, valamint fegyveres követői képében!

A Far Cry 5 sztorija szerint Joseph atya azért érkezett a vidékre, hogy ha kell erővel, ha kell brutalitással, de újabb és újabb híveket toborozzon szektájának, akik anyagi jólétét biztosítják majd, csakhogy ezzel rettegésben tartja a megyében élő lakosságot, akik bármit megtennének azért, hogy valaki megszabadítsa őket az őrült diktátortól.

A mi feladatunk az lesz, hogy megakadályozzuk az atyának és defektes seregének ámokfutását, amihez meg kell szerveznünk az ellenállást, fel kell fedeznünk Hope County szabadon bejárható, hatalmas vidékét, majd ott kell belerúgnunk a szektába, ahol csak tudunk, ezáltal apró csipkelődésekkel előbb meggyengítjük a szervezetet, majd végül örökre a feledésbe taszítjuk őket.

A korábbi részekhez hasonlóan azonban ez a Far Cry 5-ben sem lesz sétagalopp, hiszen az őrült szektások folyamatosan a nyomunkban lesznek, miközben óriási fegyverarzenálunk segítségével elképesztően intenzív akciók részeseivé válhatunk, de a számtalan fő- és mellékküldetés, valamint a többször tíz órás játékidő során járműveket vezethetünk, vadászhatunk, halászhatunk, valamint számtalan egyéb izgalmas feladatot teljesíthetünk.

Legfrissebb hírek a(z) Far Cry 5 játékkal kapcsolatban