Far Cry 5

Kép a Far Cry 5 termékhez

8.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 27.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 20., péntek

A(z) Far Cry 5 leírása

Amerikába, a csodálatos Montana vidékére kalauzol minket a Far Cry-sorozat aktuális epizódja, ahol a csodaszép erdők, mezők, gazdaságok és békés települések láttán az ember talán nem is gondolná, hogy itt is felütötte a fejét a gonosz. Márpedig Hope County-t maga az ördög szállta meg Joseph Seed próféta és prédikátor, valamint fegyveres követői képében!

A Far Cry 5 sztorija szerint Joseph atya azért érkezett a vidékre, hogy ha kell erővel, ha kell brutalitással, de újabb és újabb híveket toborozzon szektájának, akik anyagi jólétét biztosítják majd, csakhogy ezzel rettegésben tartja a megyében élő lakosságot, akik bármit megtennének azért, hogy valaki megszabadítsa őket az őrült diktátortól.

A mi feladatunk az lesz, hogy megakadályozzuk az atyának és defektes seregének ámokfutását, amihez meg kell szerveznünk az ellenállást, fel kell fedeznünk Hope County szabadon bejárható, hatalmas vidékét, majd ott kell belerúgnunk a szektába, ahol csak tudunk, ezáltal apró csipkelődésekkel előbb meggyengítjük a szervezetet, majd végül örökre a feledésbe taszítjuk őket.

A korábbi részekhez hasonlóan azonban ez a Far Cry 5-ben sem lesz sétagalopp, hiszen az őrült szektások folyamatosan a nyomunkban lesznek, miközben óriási fegyverarzenálunk segítségével elképesztően intenzív akciók részeseivé válhatunk, de a számtalan fő- és mellékküldetés, valamint a többször tíz órás játékidő során járműveket vezethetünk, vadászhatunk, halászhatunk, valamint számtalan egyéb izgalmas feladatot teljesíthetünk.

Minimum gépigény

+ Intel Core i5-2400 3.1 GHz / AMD FX-6300 3.5 GHz
+ NVIDIA GeForce GTX 670 / AMD R9 270
+ 8GB RAM

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i7-4770 3.4 GHz / AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz
+ NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD R9 290X
+ 8GB RAM

Legfrissebb hírek a(z) Far Cry 5 játékkal kapcsolatban