FIFA 19

Kép a FIFA 19 termékhez

17.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. szeptember 28.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS3, PS4, XBOX 360, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. május 23., csütörtök

A(z) FIFA 19 leírása

Minden eddiginél szebb megjelenéssel és nagyobb realizmussal tér vissza közénk a focis játékok alfájaként és ómegájaként ismert FIFA-sorozat, melynek aktuális évadában 10 év után végre újra átélhető a Bajnokok Ligája!

A FIFA 19-ben a továbbfejlesztett grafika és fizika mellett lényegesen jobb labdakezelés, változatosabb cselek, könnyedebb irányítás és továbbfejlesztett többjátékos élmények várnak ránk, hogy a virtuális futball kedvelői garantáltan megtalálják számításaikat.

Sőt mi több, a FIFA 19-ben természetesen visszatér a nagyszerű The Journey névre keresztelt egyjátékos mód, hogy ismét átvehessük az irányítást Alex Hunter felett, akinek harmadik és egyben utolsó kalandjában Ronaldo istápolása mellett a Bajnokok Ligája kupájáért harcolhatunk majd.

A játékban megtalálható lesz továbbá az előző évadokból ismert összes játékmód, de a licencek terén is minden eddiginél magasabbra helyezte a mércét az EA Sports, így szinte minden jelentős játékos, focicsapat, bajnokság és stadion bekerült a teljesebb élmény érdekében.

Legfrissebb hírek a(z) FIFA 19 játékkal kapcsolatban