FIFA 17

Kép a FIFA 17 termékhez

1.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. szeptember 29.

Platform: PS3

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX 360, XBOX ONE

A(z) FIFA 17 leírása

Idén is jelentős újdonságok, valamint számtalan apró finomhangolás társaságában tér vissza közénk a focis játékok koronázatlan királyának tekinthető FIFA-sorozat, amely minden túlzás nélkül új szintre emeli a műfaj sajátosságait.

A FIFA 17 esetén a legnagyobb újdonság az lesz, hogy a sorozat történetében először egy sztori módot is átélhetünk benne, amely a The Journey címmel egy fiatal focista, Alex Hunter karrierjébe enged betekintést. A játékmódban lehetőségünk nyílik a gyakorlatban is megtapasztalni, hogy milyen nehézségek árán juthat el egy kezdő sportoló a profi ligába, hiszen rengeteg megbeszélésen kell részt vennünk és számtalan meccsen kell kiváló formát mutatnunk majd ahhoz, hogy beválogassanak minket a legjobbak közé.

A FIFA 17 a sztori mód mellett olyan további újdonságokkal szeretné még feldobni az élményt, mint a Premier League menedzserek megjelenése, vagy 18 első divíziós brazil csapat szerepeltetése, amelyek mellett a széria történetében először a J1 League és a J.League Cup is szerepet kapott a játék keretein belül. Nem maradunk ugyanakkor finomhangolások nélkül sem! A FIFA 17-ben tovább okosodott a mesterséges intelligencia, realisztikusabb lett a fizika, a játékosok mozgása, sőt újabb támadások is megjelentek az alkotás keretein belül.

A legnagyobb változás azonban minden kétséget kizáróan a grafikát érte, hiszen a FIFA 17 idén végre valóban átlép az újgenerációba, az eddig használt Ignite grafikus motort ugyanis az a Frostbite Engine váltja fel, amely többek között már a Star Wars: Battlefront vagy a Battlefield 1 kapcsán is sikeresen levett minket a lábunkról, és most is elképesztően realisztikus megvalósítást garantál.

Legfrissebb hírek a(z) FIFA 17 játékkal kapcsolatban