FIFA 15

Kép a FIFA 15 termékhez

2.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2014. szeptember 26.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo 3DS, PC, PS VITA, PS3, PS4, XBOX 360

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 09., kedd

A(z) FIFA 15 leírása

A FIFA 15 ismét magasabb szintre emeli a focis játékok minőségét, ebben az évadban ugyanis az EA Sports megint tovább finomította a jól ismert élményt, ezáltal minden eddiginél dinamikusabb meccsprezentáció társaságában élhetjük át a virtuális mérkőzéseket.

Persze ez még messze nem minden! A FIFA 15 ugyanis most először képes érzelmileg is összekapcsolni egymással a pályán felvonuló játékosokat, akik az adott kontextus függvényében reagálnak az ellenfelek és a csapattársak mozdulataira, amivel sokkal valószerűbb helyzeteket és megoldásokat teremtenek a képernyőn.

A játékban mindemellett lényegesen jobbá vált a fizika - főként a labda esetében -, illetve a mesterséges intelligencia, de a FIFA 15 javított a játékosok mozgásán és irányításán is, hogy a sportolók sokkal karakteresebben és fokozatosabban tudjanak játszani a labdával a korábbi részekből ismert egy- és többjátékos módokban.

A FIFA 15 azonban elődeihez mérten leginkább a grafika terén tud tetemes újdonságokat felvonultatni, ezáltal az újgenerációs kinézettel nemcsak minden eddiginél részletesebb megjelenés vár ránk, hanem olyan apróságok is, minthogy a meccs előrehaladásával a fű fokozatosan sérül és kopik, a játékosok sárosak lesznek és a többi.

Legfrissebb hírek a(z) FIFA 15 játékkal kapcsolatban