F1 2020 Seventy Edition

Kép a F1 2020 Seventy Edition termékhez

18.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. július 10.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Codemasters

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. augusztus 14., péntek

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) F1 2020 Seventy Edition leírása

A F1 2020 Seventy Edition tartalma:

F1 2020 alapjáték
In-game tágyak: autófestés, pódium ünneplés, sisak, ruha, kesztyű, cipő és jelvény

Újfent indul a száguldó cirkusz, melynek aktuális évada minden eddiginél átfogóbb versenykörülményeket kínál majd nekünk a szezon összes ismert istállójával, autójával és természetesen az elmaradhatatlan pilótákkal a főszerepben.

A F1 2020 elsőként ad lehetőséget arra, hogy saját csapatot alkossunk, ahol pilótánkkal társat, motort, szponzorokat és egyebeket válszthatunk majd a futamokra, így bekerülhetük a legjobbak mellé tizenegyedikként a boxutcába.

A játékban megtalálható lesz egy karriermód is, melyben 10 szezonon keresztül tudunk száguldani akár a F2 Championship részeként, miközben a folyamatos fejlődési alternatívák mellett ismét tonnányi lehetőségünk nyílik arra, hogy testre szabjuk az élményt, ezáltal az árkádosabb vonulat kedvelői ugyanúgy megtalálják majd a számításaikat, mint a szimulátorrajongók.

A F1 2020-ból természetesen nem hiányozhatnak a többjátékos élmények sem, ezáltal klasszikus multis lehetőségek mellett még osztott képernyős játékmód is vár ránk, melyeket olyan új helyszíneken is élvezhetünk, mint Hanoi vagy Zandvoort.

Legfrissebb hírek a(z) F1 2020 Seventy Edition játékkal kapcsolatban