F1 2019 Anniversary Edition

Kép a F1 2019 Anniversary Edition termékhez

16.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. június 28.

Platform: PC

Kiadó: Codemasters

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) F1 2019 Anniversary Edition leírása

A F1 2019 Anniversary Edition tartalma:

F1 2019 alapjáték
Ferrari F10 és McLaren MP-25 bónusz versenyautók

Idén is megtapasztalhatjuk virtuális formában a saját bőrünkön a száguldó cirkusz élményét, lévén újabb epizóddal gyarapodik a Codemasters által megálmodott F1-sorozat, melynek aktuális évada szokás szerint minden eddiginél nagyobb realizmussal és jelentősebb tartalommal kecsegtet.

A F1 2019 a korábbi részekhezt mérten hosszabb fejlesztési időszakon ment keresztül annak érdekében, hogy a fejlesztők soha nem látott realizmussal és látványvilággal dobhassák fel az év egyik legjobban várt versenyjátékát, amihez rengeteg technológiai újdonságot is bevetettek a cél érdekében.

A valószerű megoldások mellett a legnagyobb újdonságok egyébiránt a többjátékos élményeket érték, ebben ugyanis mindenkinek lehetősége nyílik végre a saját ízléséhez igazítania az autóját, és milliónyi beállítással élni a személyre szabottabb élményért.

A F1 2019 mindemellett a tartalom tekintetében sem vall szégyent, ezáltal az aktuális szezon minden szereplője megtalálható benne, így az összes istálló, autó, versenyző, sőt a pályák is hiánytalanul, hovatovább még néhány történelmi futamot szintén átélhetünk újra.

Legfrissebb hírek a(z) F1 2019 Anniversary Edition játékkal kapcsolatban