Evolve + Monster Expansion Pack

Kép a Evolve + Monster Expansion Pack termékhez

3.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. július 15.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: 2K

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. augusztus 18., kedd

A(z) Evolve + Monster Expansion Pack leírása

A zseniális Left 4 Dead-sorozatot is megalkotó Turtle Rock Studios legújabb alkotásában a saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy milyen érzés összecsapni egy hatalmas fenevaddal úgy, hogy közben a győzelem csak és kizárólag a csapat kooperációján múlik.

Az Evolve ugyanis egy 4+1 fős felállású online lövöldözős akciózás, melyben négy eltérő képességű vadász veszi fel a harcot egy szintén a játékosok által irányított fenevaddal szemben, aki hihetetlen erejével és képességeivel tör majd borsot az orrunk alá.

Természetesen vadászként is rengeteg lehetőség áll majd a rendelkezésünkre a harchoz, így az Evolve keretein belül bármelyik karaktert is választjuk, változatos fegyverek és képességek egész sora vár ránk a szörnyvadászat során.

Persze ne feledd, hogy a szörnyeteg akár te magad is lehetsz, az egyes játékmódok ugyanis lehetővé teszik, hogy a játékosok minden pozícióban kipróbálják magukat. Sőt mi több, ebben a csomagban a Monster Expansion Pack DLC által egy Savaga Goliath skin mellett rögtön egy extra rémséggel indíthatod a játékot!

Legfrissebb hírek a(z) Evolve + Monster Expansion Pack játékkal kapcsolatban