Evo II Rugged Bundle

Kép a Evo II Rugged Bundle termékhez

649.999 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. július 09.

Platform: Drón

Gyártó: Autel

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. szeptember 22., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 1 db van raktáron!

A(z) Evo II Rugged Bundle leírása

Megérkezett az Autel Robotics családjába tartozó EVO II drón, mely nem csak fejlett funkciókat kínál, úgy mint az akadályok kikerülése és intelligens repülési módok, hanem csúcstechnológiás teljesítményt is. Akár 70 km/h-ás csúcssebességet, 35 perc lebegési időt, 40 perc repülési időt és 9 km-es hatótávolságot, mely a beépített 7100mAh akkumulátornak köszönhető. A Rugged Bundle csomag további extra akkumulátort és egy kemény bőröndöt tartalmaz.

A doboz tartalma:
Autel EVO II drón x 1
Távirányító x 1
Akkumulátortöltő x 1
3 pár propeller x 3
Csatlakozókábel (USB Type C, Mikro USB) x 2
Gimbal védő x 1
Extra akkumulátor x 1
Bőrönd x 1

8K/25fps felvételek

Az EVO II drónnal lenyűgöző 8K-s felvételeket is készíthetünk a stabilizált 3-tengelyes 48MP kamerájának köszönhetően, a 4x-es optikai zoom segítségével pedig könnyedén ráközelíthet a kiszemelt célpontra. A beépített 8GB-os memóriája mellett a csomagban található egy 32GB-os SD kártya is, mellyel még több videót vagy fotót rögzíthetünk.

Biztonságos repülés

Az EVO II drón 12 db számítógépes látásérzékelővel rendelkezik, melyek szinte mérnöki pontossággal képesek kikerülni az akadályokat repülés közben. Már 30 m távolságban felismeri az akadályokat a drón és módosítja a sebességét.

Autel Explorer applikáció

Az Autel Explorer applikáció segítségével több beállítási módot is elérünk, a követéstől kezdve a gesztikulálás felismerésen át a fotó- és videóbeállításokig. Különböző trükköket hajthatunk végre. A fotókat RAW-ban is elmenthetjük.

OLED kijelzős távirányító

A drón távirányítója könnyen kezelhető, az okostelefonunkat pedig könnyedén rögzíthetjük a távirányítóhoz, így még kényelmesebb a repülés. A távvezérlő üzemideje akár 3 órát is bír.A távirányító beépített OLED kijelzőjén megjelennek a repülési adatok, a figyelmeztető üzenetek és az élő videóképek is.

Gyártó garancia: 12 hónap