Everybody´s Golf

Kép a Everybody´s Golf termékhez

5.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. augusztus 30.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS VITA

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. október 23., kedd

A(z) Everybody´s Golf leírása

PS4-en tér vissza a Sony legendás golfjátéka, avagy az Everybody's Golf, amelynek aktuális részében megismerhetjük ennek a különleges sportágnak az izgalmait. Legyünk akár hobbigolfosok, esetleg teljesen profik, itt garantáltan megtaláljuk majd a számításainkat.

Az Everybody's Golf egy minden eddiginél összetettebb játékmechanizmust garantál a klasszikus széria kedvelőinek, ezáltal a franchise 20. évfordulójának alkalmából a régi rajongók, és az újoncok egyaránt jól szórakozhatnak majd, miközben a változatos helyszíneken megpróbálják lyukra vezetni labdáikat.

A játékban megalkothatjuk saját karakterünket, sőt mi több, kialakíthatjuk egyéni stílusunkat is, miközben számtalan különféle ütést, technikát és praktikát sajátíthatunk el ahhoz, hogy mi váljunk a virtuális világ legjobb golfozójává.

Sőt mi több, az Everybody's Golf minden korábbinál nagyobb figyelmet szentel a többjátékos élményeknek, ezáltal barátaink oldalán elképesztő virtuális mókázásban lehet majd részünk az alkotás keretein belül, legyen szó akár hagyományos golfmérkőzésről, távollövő versenytől vagy éppen őrült golfkocsis versenyekről.

Legfrissebb hírek a(z) Everybody´s Golf játékkal kapcsolatban