Everspace

Kép a Everspace termékhez

8.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. május 26.

Platform: PC

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Everspace leírása

Az Everspace egy kifejezetten egyjátékos élményekre kiélezett akciójáték, amelyben egy jól felfegyverzett űrhajó pilótafülkéjébe pattanva az lesz a feladatunk, hogy felfedezzük magunknak az egész galaxist, ahol olyan élmények várnak ránk, amelyektől talán még a Star Trek is elszégyellné magát.

A játék története szerint ugyanis a galaxist a legkülönfélébb idegen létformák gyarmatosították, és miközben mi a céljaink érdekében megpróbáljuk bejárni a világűr minden zegzugát, gyakran botolhatunk bele barátokba és ismerősökbe, de természetesen ellenségekbe is. Hogy nincs még ellenséged a galaxisban? Ne aggódj, majd lesz!

Az Everspace-ben ugyanis nem nézi majd jó szemmel mindenki, hogy szabadon beteszed a lábadat mindenhová, és beleavatkozol a dolgokba, de aggodalomra semmi ok, hiszen haragosaiddal hatalmas űrcsatákban rendezheted nézeteltéréseidet, amelyek az árkád megközelítésnek hála rendkívül könnyed, ám mégis izgalmas kikapcsolódást nyújtanak.

Az Everspace mindemellett lehetőséget ad arra, hogy a galaxisban kalandozva gyűjtögessünk, craftoljunk, újabb fegyverekkel és egyéb módosításokkal szereljük fel űrhajónkat, mindemellett pedig megtanuljunk túlélni egy számunkra idegen és veszélyekkel teli világban.

Legfrissebb hírek a(z) Everspace játékkal kapcsolatban