Elite Dangerous

Kép a Elite Dangerous termékhez

11.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. június 27.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Elite Dangerous leírása

Éld át az utóbbi évek egyik legjobb és legizgalmasabb űrszimulátorának élményét az Elite Dangerous keretein belül! Pattanj saját űrhajód pilótafülkéjébe, és indulj neki a végtelen galaxis felfedezésének, miközben rengeteg kalandban és akcióban lehet részed.

Az Elite Dangerous szabadon bejárhatóvá teszi az egész Tejút-rendszert, amelyben felfedezhetsz komplett bolygókat, több millió csillagot, miközben a páratlan szabadság mellett barátokat és ellenségeket szerezhetsz, bányászhatsz, kereskedhetsz és természetesen nagyokat harcolhatsz is.

A játékban minden az űrhajónk körül forog majd, így szabadon fejleszthetjük és bővítgethetjük, hogy erősebb páncél, gyorsabb hajtómű, vagy keményebb fegyverek kerüljenek rá annak érdekében, hogy sokkal hatékonyabban tudjuk felvenni a küzdelmet az űrben ránk támadó ellenfelekkel szemben, akik akár más játékosok is lehetnek.

Az Elite Dangerous dobozos kiadása ráadásul nemcsak az alapjátékot, hanem az első kiegészítőket is tartalmazza, így a Horizons Season Pass részeként rengeteg új küldetéssel és lehetőséggel dobhatjuk fel űrkalandjainkat.

Legfrissebb hírek a(z) Elite Dangerous játékkal kapcsolatban