Dualshock 4 V2 kontroller (fekete) + FIFA 21

Kép a Dualshock 4 V2 kontroller (fekete) + FIFA 21 termékhez

26.499 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. október 09.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) Dualshock 4 V2 kontroller (fekete) + FIFA 21 leírása

A CSOMAG TARTALMA:

DualShock 4 V2 kontroller fekete színben
FIFA 21 játékszoftver (letöltőkód)

A DualShock 4 V2 kontrollerről:

Szerezd be most fekete színben a Sony kiváló minőségű és páratlan kényelmet garantáló DualShock 4 kontrollerét, amivel te is megtapasztalhatod a videojátékok élményének legmagasabb szintjét.

A negyedik generációs PlayStation konzol mellé a Sony rengeteg újdonsággal álmodta tovább a jól ismert DualShock kontrollert, amely bár megőrizte jól ismert formavilágát, valamint kényelmes és ergonomikus fogását, de olyan érdekes újításokat is felsorakoztatott, mint az érintőképernyő, a fénycsík vagy a Share gomb.

A DualShock 4 így a tapipad megjelenésével több videojátékban egyszerűbb és változatosabb irányítást garantál, miközben elülső oldalán elhelyezett fénycsíkjával tökéletesen látható lesz a PlayStation kamera számára, hogy a mozgásirányítás tekintetében se kelljen csalódást okoznia.

A Share gomb mindezen túl arra szolgál, hogy az aktív közösségi életet élő játékosok is azonnal megtalálják vele számításaikat, hiszen amint készítettek egy vagány képet, vagy videón örökítették meg életük legnagyobb győzelmét, segítségével egyetlen gombnyomás elegendő lesz ahhoz, hogy megoszthassák azt másokkal.

Akárcsak a kontroller korábbi generációs változatai, úgy természetesen a DualShock 4 is prémium minőséget garantál, így minden eddiginél masszívabb kivitelezést és kényelmesebb fogást kapott, miközben a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat mellett a játékosok a töltésre is használt USB kábel segítségével könnyedén vezetékessé tehetik az irányítót. A játékot tehát akkor sem kell abbahagyni többé, ha a kontroller lemerülőben van!

A FIFA 21 játékról:

Idén sem maradunk aktuális FIFA-játék nélkül, így minden eddiginél látványosabb küllem, illetve nagyobb realizmus társaságában élvezhetjük az aktuális évad sajtosságait, melyek annyira kidomborodnak a FIFA 21-ben, hogy akár utcai környezetben, akár stadionokban élvezzük a virtuális futballt, minden esetben óriási élmények várnak ránk.

A FIFA 21 ráadásul a tartalom terén is nagyot villant, hiszen a szokásos tartalmak mellett ott lesz a komplett UEFA Bajnokok Ligája, de a CONMEBOL Libertadores bajnokság sem maradt ki a sorból, miközben a háttérben egyaránt jelentős változások történtek.

Az új grafikai megoldásokkal például minden eddiginél élethűbb szimuláció vár ránk, részletesebb karaktermodellekkel, alaposabban kidolgozott helyszínekkel és olyan fizikával, amitől minden mérkőzés olyan hatást kelt, mintha csak a televízióban néznénk.

Természetesen a FIFA 21-ből sem maradt ki a teljes karriermód, indulhatunk utcai focizni a VOLTA Football módban, de megmaradt a közkedvelt Ultimate Team is, ahol összeállíthatjuk álmaink csapatát, sőt a Pro Clubs mellett a 22 fős online multiplayer teszi fel a koronát a végeredményre.

Legfrissebb hírek a(z) Dualshock 4 V2 kontroller (fekete) + FIFA 21 játékkal kapcsolatban