DualShock 4 V2 kontroller (Black) Fortnite utalvánnyal

Kép a DualShock 4 V2 kontroller (Black) Fortnite utalvánnyal termékhez

18.880 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. július 25.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) DualShock 4 V2 kontroller (Black) Fortnite utalvánnyal leírása

A CSOMAG TARTALMA:

DualShock 4 V2 kontroller fekete színben
Fortnite utalvány, benne egy Neo Verse kinézettel és 500 V-Bucks-szal

Ezzel a csomaggal most nemcsak egy szuper DualShock 4 V2 kontroller büszke tulajdonosa lehetsz, hanem mellé még egy ajándék Fortnite utalványt is kaphatsz, melyben egy exkluzív Royal Bomber skinen túl (kizárólag a Battle Royale módban használható) 500 V-Bucks is jár ajándékba, hogy még sajátosabb és tartalmasabb élményekben lehessen részed az Epic Games ultrasikeres lövöldéjében!

A DualShock 4 V2 Black kontrollerről

Szerezd be most egyszerű fekete színben a Sony kiváló minőségű és páratlan kényelmet garantáló DualShock 4 kontrollerét, amivel te is megtapasztalhatod a videojátékok élményének legmagasabb szintjét.

A negyedik generációs PlayStation konzol mellé a Sony rengeteg újdonsággal álmodta tovább a jól ismert DualShock kontrollert, amely bár megőrizte jól ismert formavilágát, valamint kényelmes és ergonomikus fogását, de olyan érdekes újításokat is felsorakoztatott, mint az érintőképernyő, a fénycsík vagy a Share gomb.

A DualShock 4 így a tapipad megjelenésével több videojátékban egyszerűbb és változatosabb irányítást garantál, miközben elülső oldalán elhelyezett fénycsíkjával tökéletesen látható lesz a PlayStation kamera számára, hogy a mozgásirányítás tekintetében se kelljen csalódást okoznia.

A Share gomb mindezen túl arra szolgál, hogy az aktív közösségi életet élő játékosok is azonnal megtalálják vele számításaikat, hiszen amint készítettek egy vagány képet, vagy videón örökítették meg életük legnagyobb győzelmét, segítségével egyetlen gombnyomás elegendő lesz ahhoz, hogy megoszthassák azt másokkal.

Akárcsak a kontroller korábbi generációs változatai, úgy természetesen a DualShock 4 is prémium minőséget garantál, így minden eddiginél masszívabb kivitelezést és kényelmesebb fogást kapott, miközben a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat mellett a játékosok a töltésre is használt USB kábel segítségével könnyedén vezetékessé tehetik az irányítót. A játékot tehát akkor sem kell abbahagyni többé, ha a kontroller lemerülőben van!

A Fortnite játékszoftverről

A Fortnite a Gears of War-sorozatot is megálmodott Epic Games legújabb akciójátéka, amelyben a vad küzdelmek, valamint a folyamatos fejlődés és craftolás keverednek a túlélésre kiélezett alkotások izgalmaival.

A játék olyan, mintha a legendás Gears of War pergős akciózását ötvöztük volna a DayZ túlélésre kiélezett élményével, valamint a Minecraft építkezésre és fejlődésre megálmodott tulajdonságaival, végül pedig megfűszereztük volna ezt az egészet rajzfilmes grafikával, valamint változatos és fejleszthető karakterekkel.

A Fortnite ugyanis egy összetett, ámde annál élvezetesebb túlélő játék, amelyben választott harcosaink oldalán fel kell húznunk saját bázisunkat, amelynek falai között nyugodtan fejlődhetünk, craftolhatunk és felkészülhetünk a következő küldetésre, melyeket minden esetben vérszomjas zombik nehezítenek majd.

A Fortnite tökéletes élményt garantál egyedül, de a kooperatív módnak köszönhetően mások társaságában is kipróbálhatjuk, hogy milyen érzés zombik ellen hadakozni, ellátmányt gyűjteni, túlélőket keresni vagy elfoglalni a változatos helyszínek újabb és újabb területeit.

Legfrissebb hírek a(z) DualShock 4 V2 kontroller (Black) Fortnite utalvánnyal játékkal kapcsolatban