Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

DriveClub

Kép a DriveClub termékhez

5.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2014. október 08.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

A(z) DriveClub leírása

A DriveClub a PlayStation 4 egyik legjobb és legtartalmasabb autós játékaként tökéletes elegyet kínál a vérbeli szimulátorok, valamint az árkád száguldások kedvelőinek, ezáltal lehetőségünk nyílik tökéletes realizmus társaságában csatlakozni a futamokhoz, de akár azt is megtehetjük, hogy választunk egy szuper verdát, és padlóig nyomjuk a gázpedált.

A DriveClub keretein belül ugyanis minden pillanatban a féketlen száguldásé lesz a főszerep, amihez csatlakozhatunk mások klubjaihoz, de alakíthatunk sajátot is annak érdekében, hogy hozzánk hasonló sebességmániásokkal együtt álljunk rajtkockára, és magunk mögé utasítsunk más csapatokat.

A játékban több tucatnyi valóban létező sportautó volánja mögé pattanhatunk be, amelyek tökéletes kidolgozottsággal rendelkeznek mind a megjelenés, mind a tulajdonságok tekintetében, így száguldjunk a világ bármelyik pontján is Norvégiától kezdve, Kanadán át, Japánig bezárólag, érdemes lesz alaposan meggondolni, hogy melyik autóval indulunk neki az adott túrának.

A DriveClub ezen túlmenően a folyamatos fejlődés és fejlesztés mellett többféle játékmódot garantál számunkra, így egyedül vagy multiplayer módban egyaránt lehetőségünk nyílik belekóstolni a realisztikus versenyekbe.

Legfrissebb hírek a(z) DriveClub játékkal kapcsolatban