DriveClub VR (Playstation VR)

Kép a DriveClub VR (Playstation VR) termékhez

5.388 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. január 24.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. január 25., péntek

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 1 db van raktáron!

A(z) DriveClub VR (Playstation VR) leírása

Már a virtuális valóságban is átélhető egy PlayStation VR headsettel az utóbbi évek egyik legjobb autós játékaként megismert DriveClub, amelyben a realisztikus száguldás most minden eddiginél valószerűbb vezetési- és versenyzési élménnyel párosul.

A DriveClub VR a korábban megjelent változathoz hasonlóan a világ számtalan régiójába elkalauzol majd minket, így száguldhatunk városokban, hegyek-völgyek között, de akár ismert versenypályákon is, miközben a több mint 100 helyszínt ebben a kiadásban több exkluzív újdonság egészíti ki.

A játék eddig is a szimulátoros megközelítésre, ámde mégis a közérthetőségre törekedett, aminek köszönhetően a több mint 80 ikonikus versenyautó mindegyike eltérő tulajdonságokat, valamint vezetési élményt kínál, az adott típusra jellemző tulajdonságok és műszerfal nézet társaságában.

A DriveClub VR a PlayStation VR headsettel minden idők legjobb és legrealisztikusabb versenyjátékaként garantálja, hogy olyan élményben lesz részed a volán mögött ülve, amilyenben korábban még soha nem volt.

Legfrissebb hírek a(z) DriveClub VR (Playstation VR) játékkal kapcsolatban