Dreamworks Dragons: Dawn of New Riders

Kép a Dreamworks Dragons: Dawn of New Riders termékhez

11.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. február 01.

Platform: PS4

Kiadó: Outright Games

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Dreamworks Dragons: Dawn of New Riders leírása

A Dreamworks Dragons: Dawn of New Riders egy látványos és izgalmas akciókaland az Így neveld a sárkányodat sorozat alapján, melyben egy új hőst alakítva, sárkányunk hátán emelkedünk a magasba, hogy szembeszálljunk a Hablaty és Fogatlan sárkánymenedékét elpusztító gazfickókkal.

A játékban a kedvelt sorozat szinte összes ismert szereplője felbukkan, miközben sárkányunk oldalán bejárhatjuk Valka hegyeit és olyan új helyszíneket is, mint a Blood Briar-sziget, miközben folyamatos harcok és megoldandó fejtörők várnak majd ránk.

A Dreamworks Dragons: Dawn of New Riders-ben Scribbler elveszett emlékeinek visszaszerzése mellett epikus harcokban vehetünk részt, melyek során pusztító képességeket vethetünk be a félelmetes ellenfelekkel szemben, de a különböző ügyességi és logikai akadályok is alaposan megnehezítik majd a dolgunkat.

Ismerd meg egy egészen új oldaláról az Így neveld a sárkányodat sorozat csodálatos mesevilágát, járd be szabadon az egyes helyszíneket és válj interaktív szereplőjévé ennek a különleges utazásnak.

Legfrissebb hírek a(z) Dreamworks Dragons: Dawn of New Riders játékkal kapcsolatban