Dreams

Kép a Dreams termékhez

AKCIÓ! 12.890 Ft helyett
5.890 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. február 14.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. december 01., kedd

A(z) Dreams leírása

A LittleBigPlanet és a Tearaway alkotóinak legújabb játékaként a Dreams ismét arra hivatott, hogy megmutassa, némi kreativitással milyen elképesztő és határtalan dolgok hozhatók ki egy videojátékból, mely minden elemében az alkotásra és a közösségi élményekre szólítja fel a rajongókat.

A Dreams jelmondata ezért a következő: Játssz, Alkoss, Oszd meg. Itt ugyanis valóban még a legvadabb álmainknak sem szabhatnak határt a játék keretei, ezáltal szabadjára engedhetjük kreativitásunkat, hogy a játékon belül saját játékokat, filmeket, zenéket vagy akár konkrét világokat alkossunk.

A lényeg tehát az alkotás, hogy álmainkat viszontláthassuk a képernyőn, majd a megoszthatóságnak köszönhetően ezt az alkotást közösen élvezhessük másokkal, sőt mi több, átadhassuk a lehetőséget, hogy valaki a mi gondolatmenetünket és elképzelésünket továbbálmodja.

A Dreams a tökéletes határtalanság, az újkor Minecraft-ja egy sokkal hatalmasabb eszközkészlet, és soha nem látott lehetőségek társaságában, miközben alkotásainknak csak a képzeletünk szabhat határokat.

Legfrissebb hírek a(z) Dreams játékkal kapcsolatban