Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Dragon Quest Builders 2

Kép a Dragon Quest Builders 2 termékhez

17.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. július 12.

Platform: PS4

Kiadó: Square Enix

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Dragon Quest Builders 2 leírása

Hogy milyen lenne a Minecraft egy csodálatos japán fantáziavilágban? Pontosan erre ad választ a Dragon Quest Builders 2, mely a kiválóan sikerült első rész után tovább folytatja a blokképítős szerepjáték élményét, méghozzá nemcsak többjátékos élményekkel, hanem egy szuper egyjátékos kampánnyal is.

A Dragon Quest Builders 2-ben megalkothatjuk saját karakterünket, akivel folyamatos küldetések egész sorozata vár majd ránk, melyek teljesítésével igazi építővé kell válnunk, amihez rengeteg különleges épületet és objektumot kivitelezhetünk a saját kezünkkel - a Minecraft mintájára.

Mindehhez azonban itt egy átfogó történet vár ránk, melyben egy rejtélyes főgonosz, Hargon Gyermeke el akarja törölni a világról az összes alkotót, hogy betiltsa az építést és minden más egyéb alkotói tevékenységet, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy éppen az alkotással szembeszálljunk az ördögi erőkkel.

A játékban egyre nagyobb és egyre őrültebb dolgokat építhetsz majd, miközben a folyamatos fejlődés mellett alaprajzokat és recepteket oldhatsz fel, de szabadon felfedezhetsz egy óriási világot, melyben nemcsak építkezéssel alkothatsz, hanem akár növényeket is termeszthetsz.

Legfrissebb hírek a(z) Dragon Quest Builders 2 játékkal kapcsolatban