Diablo III Reaper of Souls

Kép a Diablo III Reaper of Souls termékhez

5.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2014. március 25.

Platform: PC

Kiadó: Blizzard

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. február 25., kedd

A(z) Diablo III Reaper of Souls leírása

A Halált senki sem állíthatja meg

A Fekete Lélekkőbe (Black Soulstone) zárt Legfőbb Gonosz (Prime Evil) tajtékzik a dühtől, és egész lénye bosszúért és szabadságért kiált. Mielőtt a varázstárgyat örökre el lehetne zárni, Malthael ? a Halál Angyala ? egy új, felettébb halálos szándékkal eltelve ölt alakot a halandók világában. Célja, hogy ellopja a Fekete Lélekkövet, és annak pokoli erejét az uralma alá hajtsa. A mindenség végnapjai ezzel megkezdődnek?

A JÁTÉK JELLEMZŐI:

? Indíts rohamot Keresztes lovagként ? Az áthatolhatatlan páncél, a csillogó fegyverek és a rendkívül hatalmas sebzés jelentik a Keresztes lovag (the Crusader) erejét, aki a halandók világának megtörhetetlen új hőse.
? Vesd bele magad az V. fejezet kihívásaiba ? Westmarch szerteágazó utcáitól a Pandemonium-erőd ősi falaig halálos, új ellenfelek egész seregével küzdhetsz meg a Diablo III történetének vadonatúj, V. fejezetében.
? Ismerd meg az erő és a hatalom új magaslatait ? Fejleszd választott hősödet a kiválóság további szintjeire, miközben nyers, démonpusztító képességek vakmerő, új erőit sajátítod el utad során.
? Hódíts meg új játékmódokat ? Az új Kaland mód (Adventure Mode) a Menedék (Sanctuary) minden részét elérhetővé teszi, így bármelyik útpontra eljuthatsz az összes fejezetben. Emellett bemutatkozik két új játékfunkció, a Jutalmak (Bounties) és a Nefilim-hasadékok (Nephalem Rifts), amelyek korlátlan újrajátszási lehetőségeket biztosítanak.
? Fedezz fel hatalmas, új kincseket ? Az újratervezett zsákmánygyűjtési rendszer tovább fokozza a Diablo III játékélményét a célzott, ?okos zsákmányokkal? (smart drops), az új és továbbfejlesztett Legendás tárgyakkal, valamint Myriam (the Mystic) tárgyvarázslataival.

Minimum gépigény

+ Intel Pentium D 820 2,8 GHz
+ 1 GB RAM
+ 512 MB V-RAM
+ 12 GB HDD

Ajánlott gépigény

+ Intel Core 2 Duo E6600 2,4 GHz
+ 2 GB RAM
+ 1 GB V-RAM
+ 12 GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) Diablo III Reaper of Souls játékkal kapcsolatban