Devil May Cry HD Collection

Kép a Devil May Cry HD Collection termékhez

6.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 20.

Platform: PS4

Kiadó: Capcom

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Devil May Cry HD Collection leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Devil May Cry játékszoftver
- Devil May Cry 2 játékszoftver
- Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition

A Devil May Cry HD Collection által most egy csomagban illesztheted gyűjteményedbe az egyik legjobb és legismertebb japán hack and slash akciójáték első három epizódját, avagy a sorozat különc főhőseként megismert Dante első démonvadász szárnypróbálgatásait.

Sőt mi több, a Devil May Cry HD Collection nem csak egy közönséges gyűjtemény lett, hanem egy minden téren modern kiadás, ami kompatibilis a legújabb konzolokkal, és bár a grafika terén is ráfért volna még egy kis csinosítás, de így legalább múltidéző hangulatban ismerhetjük meg ezeket a klasszikusokat.

Hogy most hallasz először a Devil May Cry-sorozatról? Ebben az esetben ez a csomag tökéletes indulás lesz az ismerkedéshez, és garantáltan örömedet is leled majd benne abban az esetben, ha imádod az intenzív akciókra építő kaszabolásokat.

Dante oldalán ugyanis hihetetlen tempójú szörnyvadászat vár ránk, miközben kihasználhatjuk hősünk különleges képességeit, akrobatikus jellemzőit, amit a készítők egy igazán sötét és félelmetes világgal párosítottak az összhatás kedvéért.

Legfrissebb hírek a(z) Devil May Cry HD Collection játékkal kapcsolatban