Deus Ex: Mankind Divided Day 1

Kép a Deus Ex: Mankind Divided Day 1 termékhez

4.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. augusztus 23.

Platform: PS4

Kiadó: Square Enix

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. február 19., kedd

A(z) Deus Ex: Mankind Divided Day 1 leírása

2029-re az emberiség egy jelentős része a mechanikailag augmentált végtagok révén a társadalom számkivetettjévé válik. Főhősünk, avagy a Deus Ex-sorozat korábbi részeiből jól ismert Adam Jensen egy a sok félig gépi-, félig emberi teremtmény közül, aki azonban erejét és különleges képességeit az Interpol kötelékében arra használja, hogy felvegye a kesztyűt a terrorizmus ellen. Jensen azonban titokban egy hacker csoportnak is besegít annak érdekében, hogy visszaállítsa a világ rendjét, és szembeszálljon a rettegett Illuminátusokkal.

A Deus Ex: Mankind Divided a közvetlen előd után mintegy 2 esztendővel veszi fel a történet fonalát, és minden eddiginél nagyobb szabadságot biztosít a legendás cyberpunk univerzum kedvelői számára. Természetesen az alapvető stílusjegyek ennek ellenére is változatlanok maradtak, így a tetteinkkel irányítható történet, valamint a szerepjátékok legszebb időszakát idéző fejlődési rendszer mellett kiemelten fontos szerepet kapnak az augmentált végtagok - a belőlük fakadó szuperképességek -, hovatovább az intenzív ütközetek, illetve a hackerkedés lehetősége, ami számtalan esetben alternatívát kínál a továbbhaladásra.

A játékban ezúttal is mi dönthetjük el, hogy belső-, vagy külső nézetből éljük-e át a bevetéseket, amelyek során páratlan nagyságú helyszíneken harcolhatunk meg ellenfeleinkkel. Csak rajtunk múlik majd, hogy a fejleszthető fegyverekkel és robot-végtagjainkkal vad ütközetekbe keveredünk, esetleg a lopakodás technikáját alkalmazva megkerüljük az ellenfél katonáit, hogy a biztonsági rendszerek feltörésével érjük el célunkat. A Deus Ex: Mankind Divided-ben most te is megtapasztalhatod, hogy milyen is az igazi virtuális szabadság egy elragadó, futurisztikus világban!

Legfrissebb hírek a(z) Deus Ex: Mankind Divided Day 1 játékkal kapcsolatban