Detroit Become Human

Kép a Detroit Become Human termékhez

18.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. május 25.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. február 26., kedd

A(z) Detroit Become Human leírása

FONTOS: a játék hazánkba MAGYAR FELIRATTAL érkezik!

2038, Detroit. Az emberiség mindennapjai a robotika rohamos fejlődésével elképesztő változáson mentek keresztül. Az androidok a mindennapok részévé váltak, és a legkülönfélébb területeken segítenek, miközben teljes öntudatra ébredésük nem okozott katasztrófát. Egyelőre legalábbis!

A Detroit Become Human a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls fejlesztőinek legújabb játékaként ezt a különleges távoli jövőt mutatja meg nekünk három android oldaláról, akik egytől-egyig más szemszögből prezentálják ezt a sötét jövőt.

Kara oldalán például egyenesen Detroit szegénynegyedébe utazunk, ahol egy kislány felügyelőjeként még a saját programját is felülírja, amikor erőszakos gazdájának kitörései elviselhetetlenné válnak, de vajon miért menekül, ha ő csak egy gép?

Connor ezzel szemben egy prototípus, aki a helyi rendőri erők támogatásával a megvadult vagy bűncselekményeket elkövetett robotok felkutatását segíti, azonban csakhamar felmerül benne a kérdés: biztosan bűneset mindaz, amiről az emberek azt gondolják?

Markus egy híres detroiti festő segédjéből vált kitagadott androiddá, aki így kénytelen volt a föld alá vonulni, ahol a deviáns robotok élére állt, azonban egyre nehezebb dönt arról, hogy meddig menjen el saját szabadságáért.

A Detroit Become Human egy interaktív kalandjátékként egy igencsak sötét dráma, melyben lélegzetelállító jelenetek, sok-sok akció, fejtörők és morális dilemmák sokasága vár rád, miközben a döntéseiddel irányítható történetből egy olyan világot ismerhetsz meg, mely talán évtizedeken belül valósággá válik...

Legfrissebb hírek a(z) Detroit Become Human játékkal kapcsolatban