Destiny

Kép a Destiny termékhez

2.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2014. szeptember 09.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Activision

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS3, PS4, XBOX 360

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. július 11., hétfő

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Destiny leírása

A Destiny a Halo-sorozatot is megalkotó Bungie online FPS-játékaként a távoli jövőbe kalauzol minket, ahol egy rejtélyes idegen faj a Föld elpusztításának érdekében egy komplett apokalipszist zúdított a bolygónkra, aminek következtében az emberiség jelentős része kipusztult.

Az utolsó túlélők azonban elhatározzák, hogy bármi áron, de megvédik a planétát, ezáltal a világ minden részéről egy jól őrzött és védhető városba tömörülnek, ahonnan Őrzőként összehangolt támadásokat indítanak az idegenekkel szemben. A Destiny által most te is csatlakozhatsz ehhez az elit különítményhez, miközben vad és látványos ütközetek részesévé válhatsz!

Alkosd meg saját karakteredet, járd választott kasztod útját, fejlődj egyre magasabb szintekre, csatlakozz egyedül vagy barátaid oldalán a futurisztikus ütközetekhez, fedezz fel újabb tájakat, majd vegyél részt hatalmas raideken, PvE vagy PvP küzdelmeken. A Destiny garantáltan számtalan játékmóddal és rengeteg lehetőséggel biztosítja számodra, hogy a jövő összecsapásai ne csak izgalmasak legyenek, hanem igazi közösségi élményt nyújtsanak számodra.