Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Destiny 2 Collector's Edition

Kép a Destiny 2 Collector

18.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 24.

Platform: PC

Gyártó: Activision

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

A(z) Destiny 2 Collector's Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Destiny 2 játékszoftver
- Különleges díszdoboz
- Limitált kiadású fémdoboz
- Destiny 2 táska, melyet hátizsákként és oldaltáskaként is hordhatunk
- Napelemmel működő USB töltő és lámpa
- Gyűjthető képeslapok
- Secrets of the Cabal Empire című füzet
- Expansion Pass (hozzáférés az összes későbbi kiegészítőhöz)
- Prémium letölthető tartalmak

A Destiny 2-ben tovább folytathatjuk a Halo-sorozat fejlesztői által megálmodott online sci-fi FPS intenzív ütközeteit, aminek során újra csatlakozhatunk az Őrzőkhöz, akik az óriási sikert aratott első rész problémáit továbbgörgetve most újabb nehézségekkel találják szembe magukat.

Az Utolsó Város ugyanis majdnem elveszett, és csak rajtunk múlik majd, hogy vissza tudjuk-e szerezni a Földet ostromló idegen erőktől, akik mellett egy új ellenfél, a Vörös Légió is felütötte a fejét, akiknek hála minden eddiginél intenzívebb ütközetekre számíthatunk a csatatereken.

A Destiny 2 ugyanis újfent az ütközetekről szól majd, a galaxis különböző pontjain megtalálható minden egyes terület felfedezésével, minden egyes fejlesztéssel egy-egy soron következő csatára készülhetünk benne, hogy egyre nagyobb hatékonysággal töröljük le a vigyort az emberiséget megtámadott idegenek arcáról.

A Destiny 2-ben a rendkívül tempós ütközetek alatt minden pályán fontos szerepet kap a csapatmunka, karakterünk és fegyvereink fejlesztése, az új képességek elsajátítása, a megszerzett felszerelések használata, hogy kezdő harcosból a közösség erejével küldetések, raidek és változatos játékmódok sokaságán át egy igazi Őrzővé, az emberiség egyik utolsó katonájává válhassunk.

A béta teszteléshez nem kell mást tenned, csak előrendelni a játékot bármelyik platformon!

Legfrissebb hírek a(z) Destiny 2 Collector's Edition játékkal kapcsolatban