Desperados III

Kép a Desperados III termékhez

13.699 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. június 16.

Platform: PC

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Desperados III leírása

Sok-sok év kihagyás után újabb epizóddal gyarapodik a legendás Desperados-sorozat, melynek harmadik része onnan folytatja a vadnyugati kalandokat, ahol anno a széria letette a lantot, így sem a koncepció, sem a játékmenet terén nem érte jelentős változás a végeredményt.

A Desperados III tehát csak egyszerűen szebb és jobb lett elődeinél, miközben egy teljesen új élménnyel kecsegtet számunkra, aminek részeként az 1800-as évek végének Amerikájába és Mexikójába csöppenünk, ahol egy igazi cowboy és cowgirl csapat oldalán kell szembeszállnunk ellenfeleinkkel.

A taktikai akciójátékok műfaját erősítő Desperados III-ban minden pályán jelentős túlerővel kell szembenéznünk, így kizárólag akkor győzedelmeskedhetünk, ha jól megfontolt stratégia mentén kivitelezzük bevetéseinket, amihez öt, egymástól alaposan eltérő karakter képességeit vethetjük majd be.

Csak rajtunk múlik, hogy miként kombináljuk a szereplők képességeit, hogy mikor robbantunk, kémkedünk vagy éppen harcolunk nyíltan, a lényeg, hogy a lehetetlennek tűnő küldetésekre is megoldást találjunk a látványos vadnyugati helyszíneken.

Legfrissebb hírek a(z) Desperados III játékkal kapcsolatban