Deep Sky Derelicts

Kép a Deep Sky Derelicts termékhez

4.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. szeptember 26.

Platform: PC

Kiadó: 1C Company

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Deep Sky Derelicts leírása

A Deep Sky Derelicts a Darkest Dungeon és az XCOM tökéletes ötvözeteként egy sötét disztópikus jövőbe kalauzol el minket, ahol az emberiség teljesen szétszóródott a galaxisban, aminek részeként két különböző oldalra szakadtak szét, azonban vannak a kitaszított hontalanok is, akikről senki nem beszél.

A játékban éppen egy ilyen karakter oldalán kell szerencsét próbálnunk, hogy a világűr szemétdombjain, elhagyott űrhajók és űrállomások romjain éljük mindennapjainkat, azonban az első alkalommal élünk a lehetőséggel, hogy megpróbáljunk kitörni, egy lakható bolygó felszínén pedig teljes értékű állampolgárrá válni.

A Deep Sky Derelicts keretein belül egy kis csapat oldalán indulunk útnak, hogy felfedezzük a környező helyszíneket, a roncsokat, miközben a folyamatos kutakodás és craftolás mellett saját magunkat és zsoldosainkat egyaránt fejleszthetjük, amire szükség is lesz, hiszen a harc nagyon fontos eleme a játéknak.

Olyannyira, hogy a Deep Sky Derelicts berkein belül körökre osztott, rendkívüli taktikai érzéket igénylő küzdelmek várnak ránk, méghozzá meglepően kellemes, rajzfilmes grafika, sci-fi körítés és nagyfokú újrajátszhatóság mellett.