Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Deep Sky Derelicts

Kép a Deep Sky Derelicts termékhez

4.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. szeptember 26.

Platform: PC

Kiadó: 1C Company

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Deep Sky Derelicts leírása

A Deep Sky Derelicts a Darkest Dungeon és az XCOM tökéletes ötvözeteként egy sötét disztópikus jövőbe kalauzol el minket, ahol az emberiség teljesen szétszóródott a galaxisban, aminek részeként két különböző oldalra szakadtak szét, azonban vannak a kitaszított hontalanok is, akikről senki nem beszél.

A játékban éppen egy ilyen karakter oldalán kell szerencsét próbálnunk, hogy a világűr szemétdombjain, elhagyott űrhajók és űrállomások romjain éljük mindennapjainkat, azonban az első alkalommal élünk a lehetőséggel, hogy megpróbáljunk kitörni, egy lakható bolygó felszínén pedig teljes értékű állampolgárrá válni.

A Deep Sky Derelicts keretein belül egy kis csapat oldalán indulunk útnak, hogy felfedezzük a környező helyszíneket, a roncsokat, miközben a folyamatos kutakodás és craftolás mellett saját magunkat és zsoldosainkat egyaránt fejleszthetjük, amire szükség is lesz, hiszen a harc nagyon fontos eleme a játéknak.

Olyannyira, hogy a Deep Sky Derelicts berkein belül körökre osztott, rendkívüli taktikai érzéket igénylő küzdelmek várnak ránk, méghozzá meglepően kellemes, rajzfilmes grafika, sci-fi körítés és nagyfokú újrajátszhatóság mellett.