Death Stranding Director's Cut

Kép a Death Stranding Director

15.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. szeptember 24.

Platform: PS5

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. október 21., csütörtök

A(z) Death Stranding Director's Cut leírása

FONTOS: A Death Stranding Director's Cut hazánkban MAGYAR FELIRATTAL érhető el!

Hideo Kojima, a japán játékipar egyik legnagyobb alakja a Metal Gear-sorozat után most egy teljesen sajátos útra lépett, Death Stranding Directors Cut című videojátéka ugyanis mindennek nevezhető, csak éppen szokványosnak nem, de megértését nagymértékben segíti a magyar feliratozás.

Az új rendezői változat több újdonságot is kínál, emellett PS5 konzolra lett optimalizálva, így még részletgazdagabb grafikai élményt nyújt. Vadonatúj helyszínek, fegyverek és közelharci mozdulatok is kerülnek a játékba.

Death Stranding a távoli jövőbe kalauzol minket, a ma ismert civilizációból már szinte csak romok maradtak, Sam, egy kékgalléros ezermester azonban elhatározza, hogy mindent megtesz azért, hogy összekapcsolja és megmentse az emberiség maradékát, még ha ehhez meg is kell küzdenie a túlvilág összes szörnyű teremtményével.

Miközben felvesszük a kapcsolatot a túlélőkkel, rengeteg egyedi és különleges kihívás vár ránk, és csak tőlünk függ majd, hogy az embereket megmentjük vagy éppen cserben hagyjuk. Néha lesz, néha nem lesz választás, de mialatt szabadon felfedezzük ezt az őrült világot, felejtsük el a klasszikus Game Over feliratot, ha meghalunk, egy másik világba kerülünk, ahonnan vissza kell találnunk oda, ahol elhunytunk.

Death Stranding bár egyedül is kiváló élményt nyújt, azonban többedmagunkkal élvezhetjük csak igazán, hiszen az aszinkronos online élményekkel üzenhetünk és segíthetünk más utazóknak, menedéket és felszerelést adhatunk egymásnak, de nem árt vigyázni, mert az emberi természet gyakran kiszámíthatatlan...

Legfrissebb hírek a(z) Death Stranding Director's Cut játékkal kapcsolatban