Days Gone

Kép a Days Gone termékhez

11.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. április 26.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. december 07., kedd

A(z) Days Gone leírása

FONTOS: A Days Gone hazánkban MAGYAR FELIRATTAL érhető el!

A világ egy ismeretlen járvány hatására teljesen megváltozott. Az emberek többsége zombiszerű lénnyé, félelmetes freakerekké alakult, de az egészségesen maradt túlélők többségének is teljesen az agyára mentek az állandó veszélyben és törvénytelenségben töltött mindennapok.

Egy ilyen kemény világba kalauzol el minket a Days Gone egy törvényen kívüli férfi, Deacon St. John oldalán, aki úgy dönt, hogy hátrahagyja addigi otthonát - egy biztonságos túlélőtábort -, és motorjára pattanva az egykori Egyesült Államok északnyugati részére látogat az újrakezdés és a nyugodtabb élet reményében.

Csakhogy a cél eléréséig nagyon rögös út vezet, a Days Gone hosszúra nyúlt kampányában pedig élete legrosszabb időszakában találkozunk vele, amikor elveszítette az emberiségbe vetett hitét és az egyetlen szerelmét, a mindennapjai így a puszta túlélés körül forognak, aminek részeként számtalan új kaland és érdekes ember keresztezi az útját.

A Days Gone-ban lehetőségünk nyílik arra, hogy szabadon bejárjuk az Egyesült Államok járványtól sújtott területeit, gyűjtögessünk, craftoljunk, nagyokat motorozzunk, a fő- és mellékküldetések során pedig vad akciókat vívhassunk a félelmetes szörnyetegekkel. Kizárólag PS4-en!

Legfrissebb hírek a(z) Days Gone játékkal kapcsolatban