Darksiders Warmastered Edition

Kép a Darksiders Warmastered Edition  termékhez

5.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. november 24.

Platform: Nintendo WII

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Darksiders Warmastered Edition leírása

Bújj az Apokalipszis Négy Lovasának egyikeként megismert Háború bőrébe, és szállj alá a démonoktól hemzsegő Földre annak érdekében, hogy megmentsd a romokban heverő világot a végleges pusztulástól.

A Darksiders Warmastered Edition ráadásul mindezt most újgenerációs, alapjaitól megszépült grafika társaságában garantálja a rajongók számára, hiszen az 1080p-s full HD felbontás mellett részletgazdagabb textúrák, szebb árnyékok és minden eddiginél látványosabb összkép vár a vad akciók szerelmeseire.

A legendás első Darksiders felújított változatában ugyanis a legvadabb külsőnézetes harcok várnak ránk, méghozzá a hack and slash akciójátékok vonalán haladva, de a vérgőzös ütközeteken túl gyakran ügyességünket és észjárásunkat is próbára kell tennünk annak érdekében, hogy teljesíthessük a különféle fejtörőket, illetve legyűrhessük az akadályokat.

A Darksiders Warmastered Edition mindezt egy hatalmas, szabadon bejárható világgal, lovaglással, szerepjátékos elemekkel, fejlődési rendszerrel, hovatovább egy egészen átfogó történettel garantálja számunkra ? most minden eddiginél látványosabb kinézettel.

Legfrissebb hírek a(z) Darksiders Warmastered Edition játékkal kapcsolatban