Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Darksiders III

Kép a Darksiders III termékhez

16.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 26.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 20., kedd

A(z) Darksiders III leírása

Hosszú kihagyás után tovább folytatódik a nagyszerű Darksiders-sorozat, melynek harmadik epizódja a második rész eseményeit követi, ezáltal Fury, az utolsó nefilim bőrébe bújhatunk bele, aki az Apokalipszis négy lovasának testvéreként arra tette fel életét, hogy elpusztítja a Földön uralkodó hét halálos bűnt.

A Darksiders III-ban azonban a hét halálos bűn megfogható dologként, félelmetes szörnyetegként jelenik meg a pályákon, és mindegyiküket egy kisebb hadsereg őrzi majd, ezáltal rengeteg küzdelem árán juthatunk csak el hozzájuk, miközben szabadon felfedezhetjük a háborúk által romokba döntött Földet.

A sorozat korábbi epizódjaihoz hűen a Darksiders III is egy a God of War-sorozat nyomdokain járó intenzív külső nézetes akciójáték lett, Fury irányításával pedig egy halom különleges fegyvert, mágiát és kombót vethetünk be annak érdekében, hogy a folyamatos fejlődés mellett változatos küzdelmek részeseivé válhassunk.

A Darksiders III azonban nemcsak a harcról szól majd, Fury oldalán ugyanis gyakran kell ügyeskednünk és megoldanunk a pályákon felbukkanó akadályokat és fejtörőket, melyek elengedhetetlenek lesznek a továbbjutáshoz.

Legfrissebb hírek a(z) Darksiders III játékkal kapcsolatban