Dark Souls Trilogy

Kép a Dark Souls Trilogy termékhez

14.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. március 01.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 09., kedd

A(z) Dark Souls Trilogy leírása

A Dark Souls Trilogy tartalma:

Dark Souls Remastered
Dark Souls II: Scholar of The First Sin
Dark Souls III: The Fire Fades
A három játék összes letölthető tartalma és zenéje digitális formában.

Gyűjteményes kiadásban jelent meg újra a minden idők egyik legnehezebb és legsötétebb videojátékaként ismert Dark Souls-sorozat, ebben a csomagban ugyanis a trilógia mindhárom epizódját lehetőséged nyílik beszerezni egyszerre.

A Dark Souls Trilogy egy igazi túlélőtúra, aminek részeként elutazhatunk egy rendkívül sötét, már-már horrorisztikus fantáziavilágba, melynek minden elemét felújított, megszépült és kibővített formában élhetjük át újra.

Ha azt hitted, hogy profi játékos vagy, akkor a Dark Souls Trilogy majd letöri a szarvadat! Itt minden egyes négyzetméterért keményen meg kell küzdened, a legjelentéktelenebb ellenfelek is óriási fejtörést okoznak majd, ha pedig már azt hiszed, te vagy a legjobb, mindig jön egy erősebb és nagyobb szörnyeteg.

A Dark Souls-játékok mindegyikében a ritmikus, különleges odafigyelést igénylő akciók, a sajátos világábrázolás, valamint a folyamatos fejlődés kapták a központi szerepet, miközben folyamatosan újabb fegyverek, páncélok, varázslatok és felszerelések társaságában kalandozhatunk nagyokat.

Legfrissebb hírek a(z) Dark Souls Trilogy játékkal kapcsolatban