Dark Souls Remastered

Kép a Dark Souls Remastered termékhez

AKCIÓ! 10.790 Ft helyett
8.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. május 25.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. december 14., péntek

A(z) Dark Souls Remastered leírása

Most végre Xbox One-on is újra átélheted minden idők egyik legsötétebb, legnehezebb és legbizarrabb akciójátékát, melyben Lordran hanyatlástól és átoktól sújtott dark fantasy világába visszatérve ismét találkozhatsz a legvadabb rémálmaiddal, ahol garantáltan vért izzadsz majd küldetéseid teljesítése során.

A Dark Souls Remastered a legendás első játék és a hozzá tartozó Artorias of the Abyss kiegészítő teljes mértékben felújított változata, mely minden téren modern megjelenéssel és garantált 60fps-sel hasít majd annak érdekében, hogy soha nem látott realizmussal élhesd át ezt a felejthetetlen kalandot.

Merthogy az garantált, hogy ha egyszer sikerül végigverekedned magadat a Dark Souls Remastered élményén, azt soha nem felejted el! A különleges történet mellett ugyanis fejleszthető hősöd oldalán a legjelentéktelenebb ellenfelekkel, még a legutolsó csontvázharcossal is vérre menő küzdelmet kell folytatnod, és minden négyzetméterért meg kell szenvedned.

A játékban elképesztően taktikus küzdelmek mellett rengeteg fegyver, páncél és egyéb felszerelés közül választhatsz magadnak, miközben meg kell tanulnod, hogy nemcsak siker, hanem kudarc is létezik a világon. Pláne a Dark Souls Remastered világában!

Legfrissebb hírek a(z) Dark Souls Remastered játékkal kapcsolatban