Dakar 18

Kép a Dakar 18 termékhez

10.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. szeptember 25.

Platform: PC

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. június 18., kedd

A(z) Dakar 18 leírása

A történelemben először videojátékos adaptációt kapott a Dakar Rally, melynek aktuális szezonját most mi is megtapasztalhatjuk a saját bőrünkön, ezáltal egy óriási nyitott világ és realisztikus szimuláció vár ránk - méghozzá az összes ismert induló és járgány társaságában.

A Dakar 18-ban lehetőségünk nyílik átvenni az irányítást számtalan jármű felett, így a terepmotorok mellett rally autókkal, quadokkal, terepjárókkal, sőt teherautókkal is csatlakozhatunk az izgalmas futamokhoz.

A minden idők legnagyobb és legrealisztikusabb cross-country rallyját kínáló Dakar 18 ráadásul nemcsak óriási tartalommal kecsegtet - rengeteg licencelt márkával és járművel -, hanem olyan játékelemekkel színesíti a képet, mint a dinamikusan változó napszak- és időjárásrendszer.

Sőt mi több, a Dakar 18-ban az egyjátékos élmények mellett mások társaságában is kipróbálhatjuk majd magunkat, ezáltal az előre kialakított fotórealisztikus pályákon hús-vér játékosok ellen vethetjük bele magunkat a sárdagasztás örömeibe.

Legfrissebb hírek a(z) Dakar 18 játékkal kapcsolatban