Cyberpunk 2077

Kép a Cyberpunk 2077 termékhez

12.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. december 10.

Platform: PS4

Kiadó: CD Projekt RED

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. október 21., csütörtök

Cyberpunk 2077 kiemelt információk

A Cyberpunk 2077 játék tartalma:

Kép a Cyberpunk 2077 termékhez

A(z) Cyberpunk 2077 leírása

FONTOS: A Cyberpunk 2077 hazánkban MAGYAR FELIRATTAL érhető el!

A CSOMAG TARTALMA:

Cyberpunk 2077 alapjáték
kézikönyv a játék világáról
képeslapok
Night City térképe
matricák
a játék digitális zenéi
digitális művészeti album
hátterek PC-re és mobilra

A The Witcher 3: Wild Hunt fejlesztőinek legújabb szerepjátékában a távoli jövő, a cyberpunk futurizmus vár ránk, a főszerepben Night City megapoliszával, mely óriási, szabadon bejárható világával rengeteg konfliktust, földalatti mozgalmat, küzdelmet, megismerhető szereplőt és döntéseinkkel irányítható történetet kínál nekünk.

A Cyberpunk 2077 főhőse V, egy törvényen kívüli zsoldos, akinek a fülébe jut egy különleges implantátum létezése, melynek viselője elnyerheti a halhatatlanságot. Megindul tehát a hajsza ezért a különleges augmentációért, miközben egyre több és keményebb konfliktusba bonyolódhatunk bele, méghozzá a stílusunkhoz illeszkedő tempó és élmények társaságával.

Lopakodás vagy féktelen akciók? Hackerkedés, átverés vagy nyílt harc? Itt bármire lehetőséged lesz, miközben a játszótered egy gigantikus cyberpunk város lesz, amihez foghatót korábban még soha nem láthattál egyetlen videojátékban sem. Most azonban előtted a lehetőség, hogy szabadon felfedezd minden régióját, ahol az összes kerületben egy-egy újabb megoldandó probléma vár rád.

Vérbeli szerepjátékként a Cyberpunk 2077-ben is lehetőségünk nyílik fejleszteni saját karakterünket, új képességekkel, implantátumokkal és fegyverekkel feldobni tulajdonságait. Mindezt ráadásul a közérthetőség érdekében teljes magyar felirattal élvezheted majd!

Legfrissebb hírek a(z) Cyberpunk 2077 játékkal kapcsolatban