Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Kép a Crash Team Racing Nitro-Fueled termékhez

12.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. június 21.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Activision

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 20., kedd

Crash Team Racing Nitro-Fueled kiemelt információk

Előrendelői ajándék!


Minden előrendelőnknek ajándék Crash Team Racing Nitro-Fueled napszemüveget adunk ajándékba!

Kép a Crash Team Racing Nitro-Fueled termékhez

A(z) Crash Team Racing Nitro-Fueled leírása

A Crash Bandicoot N.Sane Trilogy orbitális sikerei után újabb legendás Crash-játék felújításának és visszatérésének örülhetnek a rajongók, lévén Crash ismét beül a kormány mögé, hogy jól ismert társaival és ellenfeleivel versenyezhessünk nagyokat.

Az 1999-ben, még a Naughy Dog fejlesztésében megjelent Crash Team Racing felújított változata Crash Team Racing Nitro-Fueled címmel ugyanazokat az őrült élményeket kínálja, mint az egykori klasszikus, csak éppen mai grafikával, valamint tonnányi friss tartalommal kiegészülve.

A gokartos száguldozásra koncentráló alkotásban Crash világának bármelyik karaktere felett átvehetjük az irányítást, hogy az eredeti zeneszámokra, a jól ismert pályákon száguldozzunk és törjünk borsot ellenfelek orra alá.

Sőt mi több, a Crash Team Racing Nitro-Fueled az egyjátékos élmények mellett többjátékos küzdelmekkel is kecsegtet, ezáltal a legendás száguldás élményét barátaink oldalán szintén lehetőségünk nyílik átélni.

Legfrissebb hírek a(z) Crash Team Racing Nitro-Fueled játékkal kapcsolatban