Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Kép a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy termékhez

10.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. június 29.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Activision

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

A(z) Crash Bandicoot N. Sane Trilogy leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Crash Bandicoot
- Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
- Crash Bandicoot: Warped

Crash Bandicoot a PlayStation-konzolok egyik legendás hőseként most végre PlayStation 4-re is ellátogatott, de nem egy vadonatúj kalanddal, hanem rögtön három klasszikus történetének minden téren felújított, megszépült és kibővült változatával.

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ugyanis a sorozat első három epizódját tartalmazza, amelyek még a kilencvenes években jelentek meg PlayStation-re, most pedig itt az idő, hogy akár újoncként, akár nosztalgiát keresőként újra felfedezd magadnak a kis vörös mókamester kalandjait.

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-ban megtalálható mindhárom játéknak ugyanis ma is óriási a létjogosultsága, hiszen a 3D-s platformerek alfáját és ómegáját kapjuk meg általa, amely folyamatosan próbára teszi ügyességünket, miközben Crash irányításával hol harcolnunk, hol gyűjtögetnünk, hol ugrándoznunk vagy törnünk-zúznunk kell a változatos pályákon.

Természetesen a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy keretein belül helyet kapott mindhárom játék a legmagasabb grafikai részletességgel lett felvértezve, így hiába jelent meg némelyikük két évtizeddel ezelőtt, mind a küllem, mind az élmény tekintetében teljesen olyan lesz, mintha egy ma készült videojáték lenne.

Legfrissebb hírek a(z) Crash Bandicoot N. Sane Trilogy játékkal kapcsolatban