Crackdown 3

Kép a Crackdown 3 termékhez

18.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. február 15.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Crackdown 3 leírása

A Crackdown-sorozat legújabb tagjában ismét lehetőséged nyílik arra, hogy egy szuperképességekkel rendelkező ügynök bőrébe bújva fellépj a városodat káoszba és pusztulásba döntő bűnözőkkel szemben, akik a távoli jövőben egyre veszélyesebb fegyvereket vetnek be céljaik elérésének érdekében.

A Crackdown 3 egy alaposan kidolgozott és jól felépített sci-fi világban játszódik, a középpontban egy óriási, szabadon bejárható várossal, amelynek utcáin átalakítható járművekbe pattanva száguldozhatsz, miközben bivalyerős fegyvereket vethetsz be és alkalmazhatod szuperképességeidet is, hogy megállítsd a félelmetes bűnbandákat.

A játékban egy összetett egyjátékos kampány vár rád, amelyben alaposabban is megismerheted a sorozat különleges világát, de a magányos kalandok mellett egy összetett kooperatív módot, sőt egy tartalmas multiplayer lehetőséget is megálmodtak hozzá a készítők.

Utóbbinak köszönhetően a Crackdown 3-ban egyszerre akár 10 ügynök oldalán is megszállhatod a várost annak érdekében, hogy együtt, összefogva és összedolgozva takarítsátok ki a bűnözőket ebből a hatalmas metropoliszból.

Legfrissebb hírek a(z) Crackdown 3 játékkal kapcsolatban