Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Code Vein

Kép a Code Vein termékhez

17.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. szeptember 27.

Platform: PS4

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Előrendelhető, megjelenéskor azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 27., péntek

A(z) Code Vein leírása

Miután egy rejtélyes katasztrófa szó szerint romokba döntötte a világot, félelmetes szörnyeket szabadítva az egykori Földre, az emberiség maradéka azért harcol, hogy megpróbáljon embernek, de legalábbis valamiféle emberszerű lénynek maradni ebben az őrületben.

A Code Vein főhősei ugyanis különleges erőre szert tett vámpírszerű lények, az egykori emberek leszármazottjai, akik minden egyes nap ádáz harcot folytatnak azért, hogy hozzájuthassanak a betevő falathoz, és ezzel megőrizhessék emlékeiket, illetve emberségüket is.

Az anime megjelenésű Dark Souls-ként is emlegetett Code Vein-ben mindezt a sötét fantáziavilág felfedezése mellett folyamatos és intenzív ütközetekkel tudjuk majd megtenni, aminek során félelmetes teremtményeket kényszerítünk térdre, amihez sajátos fegyvereket és képességek tucatjait használhatjuk fel.

A látványos és gyors tempót garantáló harcok során nagy szerepet kap a taktika és a ritmika is, miközben az egyensúlyra egyaránt folyamatosan ügyelnünk kell, hiszen ha átlépjük a határt, elveszítjük emberségünket, és emlékektől megfosztott embertelen vámpírokká változunk.

Legfrissebb hírek a(z) Code Vein játékkal kapcsolatban