Code Vein

Kép a Code Vein termékhez

12.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. szeptember 27.

Platform: PS4

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. október 27., kedd

A(z) Code Vein leírása

Miután egy rejtélyes katasztrófa szó szerint romokba döntötte a világot, félelmetes szörnyeket szabadítva az egykori Földre, az emberiség maradéka azért harcol, hogy megpróbáljon embernek, de legalábbis valamiféle emberszerű lénynek maradni ebben az őrületben.

A Code Vein főhősei ugyanis különleges erőre szert tett vámpírszerű lények, az egykori emberek leszármazottjai, akik minden egyes nap ádáz harcot folytatnak azért, hogy hozzájuthassanak a betevő falathoz, és ezzel megőrizhessék emlékeiket, illetve emberségüket is.

Az anime megjelenésű Dark Souls-ként is emlegetett Code Vein-ben mindezt a sötét fantáziavilág felfedezése mellett folyamatos és intenzív ütközetekkel tudjuk majd megtenni, aminek során félelmetes teremtményeket kényszerítünk térdre, amihez sajátos fegyvereket és képességek tucatjait használhatjuk fel.

A látványos és gyors tempót garantáló harcok során nagy szerepet kap a taktika és a ritmika is, miközben az egyensúlyra egyaránt folyamatosan ügyelnünk kell, hiszen ha átlépjük a határt, elveszítjük emberségünket, és emlékektől megfosztott embertelen vámpírokká változunk.

Legfrissebb hírek a(z) Code Vein játékkal kapcsolatban