Chimparty

Kép a Chimparty termékhez

AKCIÓ! 6.445 Ft helyett
3.590 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 14.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 02., kedd

A(z) Chimparty leírása

A Chimparty egy újabb családbarát kaland, mely a PlayStation 4 exkluzivitásában, teljes PlayLink támogatással lett felvértezve, ezáltal akár saját okostelefonoddal, családoddal vagy a legjobb barátaiddal is átélheted a nagy majomkalandot.

A Chimparty ugyanis egy vérbeli partijáték, melyben egyszerre akár négy fő is összemérheti tudását, méghozzá 18 változatos játékmódban, összesen kilencvennél is több szinten át, amiben a csimpánzdobálástól kezdve, az ugráláson és lebegésen át a festésig bezárólag mindent megtalálhatsz majd.

Sőt mi több, a Chimparty gondoskodik a változatos prezentációról is, ezáltal ősi dzsungelekben, kalózkikötőkben, földönkívüliek között vagy egy kísértetkastélyban, esetleg zéró gravitációs közegben is bolondozhatunk majmainkkal.

Ha egy igazi partijátékot keresel, melyben az egész család szórakozhat, és teljesen mindegy, hogy ki a profi vagy a kezdő játékos, akkor a Chimparty tökéletes választás lesz. Csak kapd fel az okostelefont, töltsd le a játék társalkalmazását és vesd bele magad a majomkodásba!