Carrera Go! Plus Pit Stop versenypálya (6,8 m)

Kép a Carrera Go! Plus Pit Stop versenypálya (6,8 m) termékhez

33.890 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. szeptember 14.

Platform: RC autó

Gyártó: Carrera

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 19., csütörtök

A(z) Carrera Go! Plus Pit Stop versenypálya (6,8 m) leírása

A Carrera Go! Plus Pit Stop versenypályáján most két Forma 1-es világbajnok mérheti össze tudását. A Ferrar SF16-H-t Sebastian Vettel vezeti, míg a Mercedes F1 W07 Hybrid pilótája a brit Lewis Hamilton. A közel hét méteres pályát hajmeresztő kanyarok, hurok és villámgyors egyenesek teszik még izgalmasabbá. Emellett a Pit-Stop játék olyan feladatokat is tartogat, mint például a kerékcsere, a motorjavítás vagy a tankolás.

A GO!!! Plus toldósíneken keresztül csatlakoztatható kiegészítő alkalmazásban pedig vidám játékok teszik még izgalmasabbá a versenyt az ifjú titánok számára.

A versenypályán 20 vagy 30 körös versenyeket indíthatunk. A vezérlőegység számolja a köröket és jelzi a verseny végét is. A Pit-Stop pályán bekapcsolhatjuk a Gyakorló módot is, ilyenkor szabad a verseny, gyakorolhatunk és fejleszthetjük vezetéstechnikánkat.

A Szellemautó módban akár egyedül is játszhatunk, ugyanis az egyik autóval rögzíthetjük az útvonalat. Ezután már nem kell irányítani az első autót, hanem a másik autóval kell versenyeznünk. A Boxutca funkció egy önálló elem, melyet bármilyen okostelefonnal irányíhtatunk miután letöltjük az ingyenes Carrera applikációt. A Boxutcában van lehetőség kereket cserélni, tankolni és különböző feladatokat elvégezni.

Hat éves kortól ajánlott!

Műszaki adatok:

Méret: 215 cm x 128 cm
Méretarány: 1:43
Pálya hossza: 6,8 m

Garancia: 2 év