Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition

Kép a Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition termékhez

7.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. november 04.

Platform: PC

Kiadó: Activision

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition leírása

FIGYELEM! Ez a kiadás tartalmazza a nagysikerű Call of Duty: Modern Warfare Remastered-et, avagy a legendás negyedik rész felújított, illetve megszépült változatát is!

Egy minden eddiginél különlegesebb epizóddal tért vissza közénk a Call of Duty-sorozat aktuális epizódja, amely a távoli jövőbe, egyenesen az űrbe repít el minket egy olyan hamisíthatatlan, intenzív és mozifilmszerű élmény társaságában, amire csak ez a legendás FPS-játék képes.

A Call of Duty Infinite Warfare kampányában Nick Reyes kapitány felett vehetjük át az irányítást, aki a Tier 1 Special Operations pilótájaként azt a feladatot kapja, hogy az UNSA zászlaja alatt segítsen megmenteni az emberiséget a pusztulástól. A távoli jövőben ugyanis fajunk a végletekig kiszipolyozta a Föld minden tartalékát, így az űr meghódításával és a bolygók kolonizálásával kell utánpótlást és új élőhelyet találni az emberek számára, azonban az SDF zászlaja alatt olyan gazfickók gyűltek össze, akik erről hallani sem akarnak, és egy hatalmas galaktikus háborút robbantanak ki a világűrben, aminek részeként elfoglalják, majd uralmuk alá hajtják vagy megsemmisítik az UNSA számára olyan fontos planétákat.

Reyes kapitány oldalán azonban nem hagyjuk annyiban ezt a szörnyű gaztettet, és egy űrhajóba pattanva körbejárjuk az egész világűrt annak érdekében, hogy felvegyük a harcot az SDF rettenthetetlen katonáival. A Call of Duty Infinite Warfare során a szériától megszokott intenzív és látványos szárazföldi harcok sokasága vár ránk rengeteg ismerős jelenettel, igazi háborús helyzetekkel, testre szabható felszerelésekkel, mellékküldetésekkel, sok-sok újítással, de a legnagyobb újdonság alighanem az űrcsaták megjelenésében keresendő! A kapitánnyal ugyanis lehetőséget kapunk arra, hogy egy űrhajó pilótafülkéjéből likvidáljuk az űrben cirkáló SDF-egységeket, ami nem csak soha nem tapasztalt látványvilággal, hanem izgalmas küldetésekkel párosul.

Persze a Call of Duty Infinite Warfare sem csak az egyjátékos kampányról szól majd, olyannyira nem, hogy a többjátékos mód is számtalan újdonsággal kecsegtet a rajongók számára. A szokásosan intenzív ütközetek és egyebek mellett a legnagyobb újítást a vadonatúj kaszt-rendszer megjelenése jelenti, ami a Black Ops III-ban megismert Specialist-szisztémán alapul, ezáltal minden egyes karakter más és más tulajdonságokkal, képességekkel és lehetőségekkel teszi még teljesebbé és változatosabbá a futurisztikus összecsapásokat, amelyek során rengeteg sci-fibe illő felszerelést is felhasználhatunk.

Nem is lenne teljes értékű Call of Duty-játék az Infinite Warfare, ha a fentieken túl nem kapcsolódna hozzá Zombies játékmód, ami ezúttal is igazi különlegességet garantál számunkra. Az élőhalottakat a középpontba állító lehetőség a nyolcvanas évek mozifilmjeire hajaz majd, méghozzá az akkoriban megjelent alkotások klisékaraktereivel, így Poindexter the Nerd (Seth Green), A.J. the Jock (Ike Barinholtz), Andre the Rapper (Jay Pharoah) és Sally the Valley Girl (Sasheer Zamata) horrorfilmbe illő megpróbáltatásait élhetjük majd át, miközben a veszélyes zombik hordáival küzdünk. Az ellenállhatatlan hangulatot a sajátos dizájn és megvalósítás mellett ráadásul egy ikonikus DJ, maga David Hasselhoff teljesíti majd ki!

Minimum gépigény

+ Intel Core i3-3225 3,3 GHz
+ 8 GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
+ 70GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition játékkal kapcsolatban