Call of Duty Black Ops 4 + Nacon vezetékes PS4 kontroller fekete színben

Kép a Call of Duty Black Ops 4 + Nacon vezetékes PS4 kontroller fekete színben termékhez

20.999 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. november 12.

Platform: PS4

Gyártó: Activision

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Call of Duty Black Ops 4 + Nacon vezetékes PS4 kontroller fekete színben leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Nacon vezetékes PS4 kontroller fekete színben
Call of Duty Black Ops 4 játékszoftver

A Nacon vezetékes PS4 kontrollerről

A Nacon vezetékes PS4 kontroller ugyanis a megjelenés és a tudás tekintetében teljes egészében a DualShock 4 sajátosságait másolja, ezáltal ugyanazok a jó minőségű gombok, ravaszok és joystickok, sőt mi több, még a dupla vibrációs motor és a tapipad is megtalálható rajta.

A 3 méteres kábellel rendelkező Nacon vezetékes PS4 kontroller nagy előnye, hogy nemcsak PlayStation 4 konzolokkal, hanem akár PC-vel is könnyedén kompatibilissé tehető, ezáltal egyszerre két platformon élvezheted a professzionális és kényelmes irányítás magasiskoláját.

A Nacon vezetékes PS4 kontroller ugyanis a megjelenés mellett fogásra is teljesen olyan, mintha egy DualShock 4-et tartanánk a kezünkben, még a dedikált PlayStation gomb is helyet kapott rajta, hogy semmilyen téren se legyen hiányérzetünk a használatakor.

A Call of Duty Black Ops 4 játékszoftverről

A második világháború témáját a középpontba állító Call of Duty WWII után a Black Ops mellékszálat folytatja tovább a népszerű COD-sorozat, ami rengeteg jelentős változással, az online élmények hangsúlyozásával próbálja megreformálni a műfajt.

A Call of Duty Black Ops IIII kapcsán a legnagyobb változás, hogy a készítők kivették belőle az egyjátékos kampányt, ezáltal nem folytatódik tovább a jól ismert történet, nem várnak ránk újabb filmszerű jelenetek, ellenben aggodalomra semmi ok, hiszen így is találhatunk benne egyjátékos kihívásokat, mindössze a bevetéseket nem fűzi össze semmiféle sztoriszál.

A kampány háttérbe szorításával a Treyarch fejlesztőinek rengeteg idejük volt a többjátékos élmények alapos kidolgozására, ezáltal egy minden eddiginél intenzívebb küzdelmeket garantáló multiplayer vár ránk, méghozzá a megszokott módok mellett a manapság igencsak közkedvelt battle royale lehetőséggel kiegészülve.

Természetesen nem marad ki a Call of Duty Black Ops IIII-ből sem a sorozat egyik védjegyének számító Zombies játékmód, mely soha nem látott élményekkel kecsegtet. Ezúttal ugyanis számtalan történet és történelmi kor vár majd ránk, így a modern horrorvilág mellett küzdhetünk vérszomjas élőhalottakkal a gladiátorok korában, de a húszas-harmincas évek Amerikáját idéző helyszíneken is.