Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Call of Duty Black Ops 4 + Nacon vezetékes PS4 kontroller fekete színben

Kép a Call of Duty Black Ops 4 + Nacon vezetékes PS4 kontroller fekete színben termékhez

20.999 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. november 12.

Platform: PS4

Gyártó: Activision

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) Call of Duty Black Ops 4 + Nacon vezetékes PS4 kontroller fekete színben leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Nacon vezetékes PS4 kontroller fekete színben
Call of Duty Black Ops 4 játékszoftver

A Nacon vezetékes PS4 kontrollerről

A Nacon vezetékes PS4 kontroller ugyanis a megjelenés és a tudás tekintetében teljes egészében a DualShock 4 sajátosságait másolja, ezáltal ugyanazok a jó minőségű gombok, ravaszok és joystickok, sőt mi több, még a dupla vibrációs motor és a tapipad is megtalálható rajta.

A 3 méteres kábellel rendelkező Nacon vezetékes PS4 kontroller nagy előnye, hogy nemcsak PlayStation 4 konzolokkal, hanem akár PC-vel is könnyedén kompatibilissé tehető, ezáltal egyszerre két platformon élvezheted a professzionális és kényelmes irányítás magasiskoláját.

A Nacon vezetékes PS4 kontroller ugyanis a megjelenés mellett fogásra is teljesen olyan, mintha egy DualShock 4-et tartanánk a kezünkben, még a dedikált PlayStation gomb is helyet kapott rajta, hogy semmilyen téren se legyen hiányérzetünk a használatakor.

A Call of Duty Black Ops 4 játékszoftverről

A második világháború témáját a középpontba állító Call of Duty WWII után a Black Ops mellékszálat folytatja tovább a népszerű COD-sorozat, ami rengeteg jelentős változással, az online élmények hangsúlyozásával próbálja megreformálni a műfajt.

A Call of Duty Black Ops IIII kapcsán a legnagyobb változás, hogy a készítők kivették belőle az egyjátékos kampányt, ezáltal nem folytatódik tovább a jól ismert történet, nem várnak ránk újabb filmszerű jelenetek, ellenben aggodalomra semmi ok, hiszen így is találhatunk benne egyjátékos kihívásokat, mindössze a bevetéseket nem fűzi össze semmiféle sztoriszál.

A kampány háttérbe szorításával a Treyarch fejlesztőinek rengeteg idejük volt a többjátékos élmények alapos kidolgozására, ezáltal egy minden eddiginél intenzívebb küzdelmeket garantáló multiplayer vár ránk, méghozzá a megszokott módok mellett a manapság igencsak közkedvelt battle royale lehetőséggel kiegészülve.

Természetesen nem marad ki a Call of Duty Black Ops IIII-ből sem a sorozat egyik védjegyének számító Zombies játékmód, mely soha nem látott élményekkel kecsegtet. Ezúttal ugyanis számtalan történet és történelmi kor vár majd ránk, így a modern horrorvilág mellett küzdhetünk vérszomjas élőhalottakkal a gladiátorok korában, de a húszas-harmincas évek Amerikáját idéző helyszíneken is.