Bulletstorm: Full Clip Edition

Kép a Bulletstorm: Full Clip Edition termékhez

15.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. június 30.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4

A(z) Bulletstorm: Full Clip Edition leírása

A Bulletstorm az egyik legtökösebb, legvagányabb és legdögösebb FPS, ami csak megjelent a legendás Duke Nukem óta, amit ráadásul most teljesen felújított, újgenerációs grafikával és rengeteg extra tartalommal élhetsz át újra.

A Bulletstorm: Full Clip Edition Grayson Hunt történetét meséli el, aki csapatával együtt a távoli jövőben egy mutánsoktól hemzsegő telepes bolygóra zuhan, ahol minden világossá válik előtte, azonban mégis csak rajtad áll majd a döntés, hogy bosszút állsz a sérelmeidért vagy inkább megpróbálod túlélni a megpróbáltatásokat? Esetleg mindkettő? Ha van vér a pucádban, akár még arról is lehet szó!

A játékban egy rendkívül intenzív, kemény szövegektől, vad akcióktól és brutalitástól sem mentes kampány vár rád, amelynek során egyedülálló harcrendszerben trancsírozhatod szét ellenfeleidet, méghozzá vagány fegyverek és halálos kombók segítségével, amelyek mellett természetesen akár többjátékos módban is kipróbálhatod magadat.

A Bulletstorm: Full Clip Edition a korábban megjelent alapváltozathoz mérten nemcsak szebb grafikával kecsegtet, hanem az összes eddigi DLC és kiegészítő extráit is elérhetővé teszi számodra - újabb pályák, fegyverek és egyebek társaságában -, de a legnagyobb ajándék alighanem az, hogy a játékot Grayson helyett akár a legendás macsó, Duke Nukem bőrébe bújva is átélheted.

Legfrissebb hírek a(z) Bulletstorm: Full Clip Edition játékkal kapcsolatban