Brothers - A Tale of Two Sons

Kép a Brothers - A Tale of Two Sons termékhez

4.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. szeptember 04.

Platform: PS4

Kiadó: 505 Games

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Brothers - A Tale of Two Sons leírása

A Brothers - A Tale of Two Sons egy megható történet egy testvérpár mesebeli utazásáról, akik kitartóan, ámde egyre reménytelenebbül ápolják szerető édesapjukat, akinek az életét már csak a csoda, illetve egy rejtélyes varázsgyógyszer, az "élet vize" mentheti meg.

Mivel van remény, a két gyermek elindul, hogy száz és száz kalandon át felkutassák a gyógyszert, és megmentsék édesapjukat, de az út gyakran nehéz és veszélyekkel teli, Josef Fares, az ismert svéd filmrendező pedig gondoskodott arról, hogy a Brothers - A Tale of Two Sons sztoriját míg élünk, soha ne felejtsük el.

A játék minden egyes elemében a kooperációra épül, hiszen a két testvér eltérő képességekkel, ezáltal erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik. Az elénk táruló feladatok során nekünk kell felismernünk, hogy melyikük képessége segíthet hozzá minket az adott küldetés megoldásához, vagy milyen tulajdonságaikat kell egyesítenünk ahhoz, hogy átlendüljünk az adott problémán.

A Brothers - A Tale of Two Sons-ban az ügyességi és logikai fejtörők mellett természetesen rengeteg harc is vár ránk, amelyek során gyakran félelmetes és ijesztő főellenfeleket kell a földbe döngölnünk annak érdekében, hogy eljuthassunk a csodagyógyszerig.

Legfrissebb hírek a(z) Brothers - A Tale of Two Sons játékkal kapcsolatban