Bravo Team (PlayStation VR)

Kép a Bravo Team (PlayStation VR) termékhez

7.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 07.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. március 20., szerda

A(z) Bravo Team (PlayStation VR) leírása

Ha szeretnél átélni egy újabb intenzív belső nézetes akciójátékot PS4-en a virtuális valóság élményével kecsegtető PlayStation VR headsettel, akkor a Bravo Team most valóra váltja ezt az álmodat, ebben az alkotásban ugyanis egy modern kommandós bőrébe bújva teljesíthetsz küldetéseket.

A Bravo Team egy fiktív európai városban játszódik, ahol katonaként az lesz a feladatod, hogy fegyveres támogatást nyújts a helyszínre látogató elnöknek, azonban valami balul sül el, az elöljárót meggyilkolják, és óriási fejetlenség támad az egész országban.

A te feladatod az lesz, hogy a legkülönfélébb pisztolyok, puskák, automata fegyverek és egyéb modern katonai kiegészítők segítségével megtaláld a tetteseket, miközben az intenzív, ámde mégis komoly taktikai érzéket igénylő küldetések során rengeteg tűzharcba keveredhetsz bele.

A Bravo Team minden eddiginél nagyobb figyelmet szentel a csapatmunkának, ezáltal nemcsak egyedül, hanem egy másik játékossal kooperatív módban is lehetőségünk nyílik benne átélni a bevetéseket a virtuális valóságban, méghozzá akciójátékban még soha nem látott realizmus mellett.

Legfrissebb hírek a(z) Bravo Team (PlayStation VR) játékkal kapcsolatban