Bravo Team + Aim Controller bundle

Kép a Bravo Team + Aim Controller bundle termékhez

21.938 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. március 07.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Bravo Team + Aim Controller bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Bravo Team játékszoftver
- Aim Controller

A Bravo Team játékszoftverről:

Ha szeretnél átélni egy újabb intenzív belső nézetes akciójátékot PS4-en a virtuális valóság élményével kecsegtető PlayStation VR headsettel, akkor a Bravo Team most valóra váltja ezt az álmodat, ebben az alkotásban ugyanis egy modern kommandós bőrébe bújva teljesíthetsz küldetéseket.

A Bravo Team egy fiktív európai városban játszódik, ahol katonaként az lesz a feladatod, hogy fegyveres támogatást nyújts a helyszínre látogató elnöknek, azonban valami balul sül el, az elöljárót meggyilkolják, és óriási fejetlenség támad az egész országban.

A te feladatod az lesz, hogy a legkülönfélébb pisztolyok, puskák, automata fegyverek és egyéb modern katonai kiegészítők segítségével megtaláld a tetteseket, miközben az intenzív, ámde mégis komoly taktikai érzéket igénylő küldetések során rengeteg tűzharcba keveredhetsz bele.

A Bravo Team minden eddiginél nagyobb figyelmet szentel a csapatmunkának, ezáltal nemcsak egyedül, hanem egy másik játékossal kooperatív módban is lehetőségünk nyílik benne átélni a bevetéseket a virtuális valóságban, méghozzá akciójátékban még soha nem látott realizmus mellett.

Az Aim Controllerről:

A PlayStation VR Aim Controller egy igazán különleges vezeték nélküli irányító PlayStation 4-hez, amely elengedhetetlen kellék abban az esetben, ha a PlayStation VR headsettel szereted a virtuális valóságban átélni kedvenc akciójátékaidat.

Ez a különleges kontroller ugyanis a fegyverformának köszönhetően olyan elrendezésben tárja elénk a DualShock 4 gombkiosztását, hogy valóban úgy érezzük majd magunkat játék közben, mintha egy automata gépfegyvert fognánk a kezünkbe.

A PlayStation VR Aim Controller a speciális kialakítás mellett ráadásul pontosan úgy is viselkedik, mint a fegyverek, ezáltal a ravasz meghúzását követően vibrál, rezeg és rúg, miközben elősegíti, hogy még alaposabban átélhessük a virtuális valóság élményét.

A kontroller egyben egy PlayStation Move-ot is tartalmaz, amivel ráadásul egy PlayStation kamera esetén a mozgásirányítás és a mozgáskövetés szintén könnyedén megvalósítható, hogy minden percben úgy érezhessük magunkat, mintha a csatamezőn harcolnánk.